Warmte en koeling in één apparaat

Na een hittegolf van zeven dagen is het verstandig om eens na te denken over de energiehuishouding voor koeling en verwarming. De weerdeskundigen geven aan dat dergelijke hittegolven vaker en langduriger zullen voorkomen. Na een aantal dagen met een buitentemperatuur van boven de 30 graden zal ook de temperatuur in huis tot een onaangename waarde kunnen stijgen. De temperatuur in een slaapkamer van boven de 25 graden is ook niet prettig. Een mogelijke oplossing kan dan een airco-installatie zijn. Dit apparaat kan zowel warmte als koeling afgeven. Dus twee in één!. Een dergelijke installatie is in de woonkamer bruikbaar als vervanger van de cv-installatie bij koude dagen en voor koeling bij de warme dagen. Uiteraard heeft de airco stroom nodig. In combinatie met zonnepanelen die de stroom leveren is het apparaat een goed middel voor een stabiele comfort in huis en een alternatief voor het gasgebruik.

Het aanbod

In de advertentie hiernaast/hieronder vindt u een aanbod van een door ons geselecteerd bedrijf uit Hoogezand. Er zit ook nog enige variatie in het aanbod. Als u belangstelling heeft is het goed om contact op te nemen met onze energiecoaches Henk (tel. 06 27 53 22 26) of Simon (tel. 06 37 42 18 16). Zij kunnen u, in verband met de grootte en inrichting van uw woning een passend advies geven over de aanschaf van een airco-installatie.

Spreekuur

Wilt u een vrijblijvend gesprek over energiegebruik in uw huis dan bent u elke week op donderdagavond welkom op ons spreekuur, van 19.00 – 21.00 uur in het vernieuwde gebouw (de Ruimte) SNS/WIJS in WC Paddepoel in de loopgang naar AH. Daar zit Piet voor al uw vragen en eventueel voor een afspraak met onze deskundigen thuis.