Hallo mede-wijkbewoner van Paddepoel,

Bij deze willen we jou of een van je medebestuursleden graag uitnodigen voor een gespreksavond over energie op 5 oktober, vanaf 20.00-21.30u in Het Wijkpaleis (Dierenriemstraat 242). Deze avond wordt georganiseerd door Paddepoel Energiek en Wijkraad Paddepoel.

Wat staat ons als wijk te wachten op het gebied van energietransitie en warmtenet, en hoe maken we hierin de beste keuze, samen en ieder voor zich? Een belangrijke keuze die om de juiste informatie vraagt. Maar hoe krijg je die?

Wij willen je hier graag bij helpen. Paddepoel Energiek heeft veel expertise in huis en als Wijkraad helpen we met het proces, zowel in de wijk als met de gemeente en Grunneger Power. Deze gespreksavond zien wij als eerste stap. Tijdens deze avond willen we in kaart brengen hoe dit onderwerp leeft in elk van jullie verenigingen en vooral welke vragen dit bij jullie leden oproept, zodat we ons de komende tijd op deze vragen kunnen richten, eventueel met hulp van de gemeente en Grunneger Power.

We horen graag of we op jouw aanwezigheid kunnen rekenen op 5 oktober.
Overigens hebben wij nog niet alle VvE’s en andere organisaties van eigenaren in de wijk in beeld. Ken jij nog een organisatie die ontbreekt? Een vertegenwoordiger van elk van hen is ook van harte welkom. Stuur dit bericht dus vooral door, graag met cc aan ons. Alvast bedankt.

Hartelijke groet, namens de besturen van Paddepoel Energiek en de Wijkraad,

Wytze van der Gaast en Rene Raap
Voorzitters