Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Welke opties zijn er allemaal om de wijk te verduurzamen? Wat zijn goede manieren om van het gas af te raken? Is het een goed idee om aan te sluiten op een buurtwarmtenet? In een verdiepende workshop op 9 juli willen we daar graag samen met u over nadenken. Verschillende scenario’s komen aan de orde: all-electric, warmtenetten, waterstof en hybride. Na een korte inleiding volgen er workshoprondes waarin we op een interactieve manier aan de slag gaan met de wijkscenario’s. Het belooft een creatieve en informatieve avond te worden!

De workshop wordt georganiseerd door onderzoekers van de Hanzehogeschool Groningen: Carina Wiekens en Kathelijne Bouw. Carina is lector Duurzaam Gedrag en doet onderzoek naar de gedragsverandering die nodig is voor een duurzame samenleving. Kathelijne is als onderzoeker betrokken bij het project “Buurtwarmte” en heeft voor Paddepoel 4 wijkscenario’s doorgerekend. Zij willen u op de avond graag assisteren bij het zoeken naar duurzame mogelijkheden voor Paddepoel.

De workshop vindt plaats in gebouw Van Doorenveste (Zernikeplein 11). De avond begint om 20.00 en zal rond 21.30 afgelopen zijn. Wilt u ook meedoen met de workshop? Geef u dan op bij Kathelijne Bouw: k.bouw@pl.hanze.nl