Zin om inspiratie op te doen voor je eigen geveltuin, groene dak, boomtuin, natuurtuin, stadstuin of vogel- en insectentuin? Geef je dan op voor Groene Burendag Paddepoel op zaterdag 26 september 2020. Aanmelden verplicht op www.wijkbureaupaddepoel.nl

Vijf bewoners van Paddepoel gooien op 26 september de deuren naar hun tuin wijd open! Jetty, Kordelia, Wil, Syt en Olivier geven tips over hun ervaringen met natuur- en diervriendelijk tuinieren en met een eigen groen dak in Paddepoel. Start is in de Plutozaal (Plutolaan 329), inloop 13:00 – 14:30 uur. In de Plutozaal is een kleine infomarkt over ‘start je eigen groendak’ en ‘bloemen voor de Plutolaan’.

Dan volgt een rondje buurten bij bovenstaande tuineigenaren. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke bollenplantactie bij de Venusvijver, tussen 14:30 en 16:00 u. Met dank aan Gemeente Groningen en de schooltuintjes voor het leveren van de bollen en plantgereedschap.

Groene snoepzak cadeau

Voor deelnemers is er na afloop een Groene Snoepzak met o.a. € 17,50 korting op een regenton, een kruiden-kunstkaart van Kunstwinkel Paddepoel en natuurlijk een stel bloembollen voor een fleurig voorjaar!

Aanmelden via www.wijkbureaupaddepoel.nl of bel Adrie van Wijkbureau Paddepoel, 06 25520870

[foto homepage © Kordelia Nitsch]