Gasvrij, buurtwarmte, energieneutraal… Er gebeurt een heleboel in Paddepoel. Omdat wij u op de hoogte willen houden en vooral graag uw mening horen, nodigen we u van harte uit op de koffie.

U bent elke dinsdag van harte welkom bij de Koffietafel Buurtwarmte.

Vanaf 13.00 uur is er inloop en staat de koffie klaar in de Plutozaal, de voormalige woonkamer van het oude verzorgingstehuis aan de Plutolaan 329. Schuif gezellig aan en neem vooral iemand mee! (Met uitzondering van dinsdag 30 oktober en 13 november, dan is er geen Koffietafel Buurtwarmte).

Buurtwarmte
We kunnen het dan bijvoorbeeld hebben over het nieuwste project waar de minister geld voor heeft uitgetrokken: het gasvrij maken van de wijk. Paddepoel wordt de eerste buurt in Nederland waar de huiseigenaren worden geholpen om van het gas af te gaan. Paddepoel Energiek en onze partner Grunneger Power willen daarom samen met bewoners bekijken of een eigen warmtenetwerk en een gezamenlijke buurtwarmtecentrale een goed alternatief is. In steden als Kopenhagen wekken de meeste mensen al tientallen jaren hun energie op deze manier op, tot ieders tevredenheid. We willen als bewoners onder elkaar kijken of dat ook voor Paddepoel geldt en hoe we de kosten en regie zoveel mogelijk in eigen hand kunnen houden.

Wilt u bijgepraat worden over wat er momenteel gebeurt in de buurt, welke plannen er voor de toekomst zijn en wat dat voor u betekent? Of wilt u gewoon even gezellig met uw buurtgenoten praten? Alle vragen, ideeën en zorgen zijn welkom aan de Koffietafel Buurtwarmte. Wij gaan daar vervolgens mee aan de slag. Zien we u op dinsdag? De koffie staat klaar!