Januari 2019: een nieuw jaar, een frisse start. Het is de tijd van goede voornemens, mooie plannen en nieuwe ideeën. Wij van Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn, samen met bewoners, druk bezig met een prachtig project: Buurtwarmte Paddepoel. Een bewonersinitiatief voor duurzame verwarming die gasaansluitingen in onze buurt uiteindelijk kan vervangen. De energietransitie, het klimaatakkoord: iedereen heeft het erover maar bewoners in Paddepoel zijn alvast begonnen. We hebben daarom zin in het nieuwe jaar!

We nodigen u graag uit om op dinsdag 29 januari tussen 17.00 en 19.00 uur op het nieuwe jaar te proosten.

In de Plutozaal (Plutolaan 329) maken we het gezellig met muziek, hapjes, drankjes én een glaasje bubbels om mee te proosten. Ter plekke worden er ook lekkernijen bereid, niet met gas maar elektrisch. Echte Paddepoelers komen vertellen over vroeger. We kijken ook nog even in de toekomst van onze wijk, er staat namelijk een hoop te gebeuren.

We zorgen zelfs voor vervoer. Niet alleen als u slecht ter been bent, maar ook als u droog of in stijl wilt arriveren. Wij halen en brengen u met

De elektrische auto waarmee we u ophalen of thuisbrengen

plezier in onze milieuvriendelijke elektrische auto. Wilt u zelf ook eens elektrisch rijden? Neem gerust plaats achter het stuur, dan rijden we een rondje door de buurt. Tot slot: na afloop wacht er een presentje op u. Vergeet u zich niet aan te melden? Dat kan via de onderstaande knop.

Wij verheugen ons op uw komst!

Met hartelijke groet,
het team van 050 Buurtwarmte