De eerste paal van het winkelcentrum moest nog geslagen worden. In de verste verte was er nog geen ringweg te bekennen. In 1968 was Paddepoel nog meer weiland dan woonwijk. Maar tussen Reitdiep en Plutolaan en Venus- en Planetenlaan trokken de eerste families opgetogen in hun splinternieuwe gezinswoningen. Dit jaar is het precies een halve eeuw geleden dat de woningen in Paddepoel-Noord werden opgeleverd.
Dat is natuurlijk reden voor een feestje: de Paddepoelparty!

Op zaterdag 22 september viert de Vereniging van Huiseigenaren (VVH) Bouwfondswoningen Paddepoel-Noord dit op het grasveld aan de Venuslaan. Vanaf 13.00 uur zijn er feestelijke activiteiten en Paddepoel Energiek is er ook te gast. We zijn aanwezig om bewoners te adviseren in duurzame oplossingen voor hun huis, maar ook om spannende nieuwe plannen toe te lichten. Zoals het bijzondere project ‘Buurtwarmte’ waardoor Paddepoelers binnenkort gasvrij kunnen wonen. Onze milieuvriendelijke elektrische auto mét chauffeur staat bovendien tussen 13.00 en 17.00 uur voor u klaar voor een ontspannend proefritje door de buurt.

Elke Paddepoeler is zaterdag van harte welkom om mee te doen aan de barbecue, de kinderactiviteiten of om gewoon een glaasje mee te drinken op vijftig jaar Paddepoel. Met een stukje taart uiteraard, want dat hoort nu eenmaal bij een verjaardag.

Programma zaterdag 22 september (grasveld Venuslaan)

12:30 optocht Avanti door de buurt

13:00 start picknick en activiteiten zoals springkussen, speurtocht, bingo, en spelletjes

17:00 barbecue verzorgd door VanTosties

Zien we u zaterdag?

Even uw kennis testen: wat weet u over slimme en groene besparingen? Vul de Energiequiz in op www.paddepoelenergiek.nl/energiequiz en maak kans op een gratis warmtescan van uw huis. De winnaars worden om 16.30 uur bekend gemaakt op de Paddepoelparty.