Buurtwarmte Paddepoel heeft er het hele jaar aan gewerkt en nu is het eerste ontwerp eindelijk klaar. Zij presenteert u: het conceptontwerp ‘Duurzame Buurtwarmtenet en Buurtwarmtecentrale’ voor Paddepoel-Noord. Een gasaansluiting wordt dan overbodig en de gebruikers zijn zelf eigenaar van hun warmtevoorziening, als ze hiervoor kiezen. Dit duurzame plan is niet alleen vóór maar ook dóór Paddepoelers bedacht. Daarom staat bij dit project het belang van de eindgebruiker, u dus, voorop. Het uitgangspunt is: Buurtwarmte is betaalbaar en niet duurder dan een gasaansluiting. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Buurtwarmte wel uw steun nodig.

We nodigen u graag uit om te komen naar de presentatie van het conceptontwerp op:
dinsdagavond 26 november om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur) in de Bisschop Bekkersschool, Siriusstraat 1

Dan wordt het ontwerp gepresenteerd en kunt u bij verschillende tafels nadere uitleg krijgen en vragen stellen. Uiteraard wordt voor een drankje gezorgd.

Buurtwarmte presenteert dan ook het magazine ‘Buurtwarmte Paddepoel – Bewoners de baas over hun duurzame warmte’. Hierin wordt het conceptontwerp in woord en beeld uitgelegd. In het magazine vertellen Paddepoelers en betrokken experts ook wat buurtwarmte precies inhoudt en wat het voor u zou kunnen betekenen. Goed om te weten: in het plan spelen commerciële energieaanbieders geen rol. Bewoners worden zelf eigenaar van de warmtevoorziening in een coöperatie. Daarom is het belangrijk om alle Paddepoelers bij deze plannen te betrekken. We hopen dat u na de presentatie van het warmtenet en buurtwarmtecentrale enthousiast bent en achter Buurtwarmte gaat staan. Dat helpt om door te gaan met dit plan!

U kunt zich aanmelden via de website van Buurtwarmte.