U had er vast al over gehoord: Buurtwarmte Paddepoel. Het bewonersinitiatief waarbij Paddepoel Energiek met onder meer Grunneger Power, de wijk Paddepoel gasvrij willen maken. Vervolgens willen we een gezamenlijke warmtecentrale plaatsen en deelnemers aansluiten op een duurzaam en financieel aantrekkelijk warmtenetwerk.

Plannen maken
Maar voordat we hiermee beginnen,  willen we heel graag weten hoe u daarover denkt. Weet u bijvoorbeeld wat voor brandstof er in plaats van gas kan worden gebruikt? Hoe denkt u over gaswinning en aardbevingsschade in Groningen? Zou u in de toekomst zelf energie willen opwekken in plaats van een commercieel bedrijf in te schakelen? Een paar vragen die de collega’s Adrie en Kim van Buurtwarmte Paddepoel graag van u willen weten. Zodat we plannen kunnen maken waar niet alleen het milieu, maar ook ú wat aan heeft.

Buurtwarmte als energiebron
Daarom hopen we op een warm welkom wanneer Adrie of Kim bij u aanbelt de komende weken. Zij willen u wat vragen stellen over uw beeld van buurtwarmte als energiebron. En dan gaan Adrie en Kim weer snel op pad. Op naar de volgende Paddepoeler die van zich wil laten horen!

Mocht u vragen hebben of mee willen denken/doen: Kom eens een keer langs tijdens De Koffietafel, elke dinsdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur in de Plutozaal.