Dit jaar zijn er ook weer Duurzame Huizendagen. Deze vinden dit jaar plaats op 13 mei en 14 oktober.

Net als vorig jaar ligt de nadruk in de voorjaarseditie op 13 mei op zelf energie opwekken en het voorkomen van hittestress. Daarbij kun je denken aan groene tuinen, groene daken, zonnepanelen, dakisolatie, warmte-/koelsystemen en dakisolatie. In de najaarseditie op 14 oktober ligt de nadruk op energie en geld besparen door bijvoorbeeld vloer-, spouw- en dakisolatie, en duurzame warmtebronnen, zoals warmtepompen of infraroodpanelen.

Ook dit jaar is er weer ruimte voor initiatieven om deze te laten zien.

Is jouw huis extreem goed geïsoleerd, heb je een zonneboiler, een groen dak, dit allemaal of andere hele creatieve duurzame oplossingen? Laat ze zien en inspireer je buren tijdens de Duurzame Huizendag!

Dit jaar organiseren Duurzaam Groningen en Grunneger Power weer twee edities op 13 mei en 14 oktober. Erg leuk als we bij jou een kijkje mogen nemen.🌱

Hier lees je meer en geef je je op

https://www.grunnegerpower.nl/nieuws/geef-je-op-voor-de-duurzame-huizendag/

Ben jij trots op je duurzame huis en/of tuin en wil je andere huiseigenaren een kijkje achter de voordeur geven? Geef je dan op voor de Duurzame Huizendag 2023! 🏡

Duurzaam Groningen en Grunneger Power zorgen voor de organisatie, jij zorgt voor de sfeer en de verhalen over jouw duurzame toepassingen. Doe je mee? Hier geef je je op en lees je meer.

https://www.grunnegerpower.nl/nieuws/geef-je-op-voor-de-duurzame-huizendag/