Buurtwarmte Paddepoel

Buurtwarmte Paddepoel 2018-10-18T17:59:05+00:00

We weten het inmiddels allemaal: de gaskraan moet dicht. In Paddepoel kijken we daarom als bewoners naar nieuwe manieren van warmtevoorziening. Zo hebben we een schone en collectieve manier van verwarmen ontdekt; een gezamenlijk warmtenet.  Daar komt geen gas meer aan te pas. Het buurtwarmtenet komt in handen van de bewoners zelf. Er wordt dus geen winst gemaakt door commerciële derden. Dat betaalt zich uit in voordeel voor de bewoners. Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn de initiatiefnemers en willen graag van bewoners horen wat ze van dit idee vinden.

Buurtwarmte Paddepoel heeft geen winstoogmerk en is een initiatief van Paddepoel Energiek en Grunneger Power.

Nieuws

Op bezoek bij de buren van ‘Sunny Selwerd’

10 december 2018|

Paddepoel en Shell helpen elkaar bij buurtwarmteproject

22 november 2018|

Bijeenkomsten

Werk in uitvoering: Buurtwarmte Paddepoel

1 november 2018|

De eerste stappen zijn gezet, het energieproject ‘Buurtwarmte Paddepoel’ is gestart. Samen met buurtbewoners, Paddepoel Energiek en onze partner Grunneger Power wordt er nu hard aan dit bijzondere bewonersplan gewerkt. Het begint ook steeds meer te leven. Zo was er deze week een bijeenkomst om over ‘het gezicht’ en de uitstraling van Buurtwarmte Paddepoel te praten. Vragen als

Voor wie?

Hoe werkt het?

Geef je mening

We willen heel graag horen wat u van dit bewonersinitiatief vindt. Misschien bent u enthousiast en wilt u meedoen? Bent u geïnteresseerd in deze duurzame en betaalbare manier van verwarmen? Heeft u vragen of zorgen? Wilt u meedenken en -praten?

Kom langs op een van informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op. Bel 06-255 208 70, mail naar info@paddepoelenergiek.nl of gebruik het reactieformulier.

Reactieformulier