We weten het inmiddels allemaal: de gaskraan moet dicht. In Paddepoel kijken we daarom als bewoners naar nieuwe manieren van warmtevoorziening. Zo hebben we een schone en collectieve manier van verwarmen ontdekt; een gezamenlijk warmtenet.  Daar komt geen gas meer aan te pas. Het buurtwarmtenet komt in handen van de bewoners zelf. Er wordt dus geen winst gemaakt door commerciële derden. Dat betaalt zich uit in voordeel voor de bewoners. Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn de initiatiefnemers en willen graag van bewoners horen wat ze van dit idee vinden.

Buurtwarmte Paddepoel heeft geen winstoogmerk en is een initiatief van Paddepoel Energiek en Grunneger Power.

Nieuws

Bijeenkomsten

Alle gaten en kieren van uw huis in beeld

22 februari 2019|

In één oogopslag alle energieslurpende kieren en warmtelekken van uw huis in beeld. Kom daarom op 12 of 26 maart naar de gratis workshop en ontdek waar de boosdoeners in uw huis zijn. Met het blote oog zijn ze nauwelijks zichtbaar, maar met een warmtebeeldcamera is er geen ontkomen aan. Deze cameratechniek laat ‘live’ de zwakke plekken in uw woning zien, zodat u eindelijk iets tegen die vervelende tocht en kou kunt doen. Wist u dat goede isolatie soms wel honderden euro’s per jaar aan energie kan schelen?

Voor wie?

Hoe werkt het?

Geef je mening

We willen heel graag horen wat u van dit bewonersinitiatief vindt. Misschien bent u enthousiast en wilt u meedoen? Bent u geïnteresseerd in deze duurzame en betaalbare manier van verwarmen? Heeft u vragen of zorgen? Wilt u meedenken en -praten?

Kom langs op een van informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op. Bel 06-255 208 70, mail naar info@paddepoelenergiek.nl of gebruik het reactieformulier.

Reactieformulier