Buurtwarmte Paddepoel

Buurtwarmte Paddepoel 2018-10-18T17:59:05+00:00

We weten het inmiddels allemaal: de gaskraan moet dicht. In Paddepoel kijken we daarom als bewoners naar nieuwe manieren van warmtevoorziening. Zo hebben we een schone en collectieve manier van verwarmen ontdekt; een gezamenlijk warmtenet.  Daar komt geen gas meer aan te pas. Het buurtwarmtenet komt in handen van de bewoners zelf. Er wordt dus geen winst gemaakt door commerciële derden. Dat betaalt zich uit in voordeel voor de bewoners. Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn de initiatiefnemers en willen graag van bewoners horen wat ze van dit idee vinden.

Buurtwarmte Paddepoel heeft geen winstoogmerk en is een initiatief van Paddepoel Energiek en Grunneger Power.

Nieuws

Nieuw: elke dinsdag bijpraten aan Koffietafel Buurtwarmte

4 oktober 2018|

Miljoenen voor gasvrij maken eigen woningen Paddepoel

1 oktober 2018|

Bijeenkomsten

Warme bewonerssessie Buurtwarmte hartje zomer

20 juli 2018|

Terwijl buiten vielen de mussen van het dak vielen, zat er binnen in het het pand van WIJS in Winkelcentrum Paddepoel een groep enthousiaste buurtbewoners aan de koffie met koek. Op donderdagavond 19 juli 2018 hielden initiatiefnemers van Paddepoel Energiek en Grunneger Power een avond over de kansen voor buurtwarmte in Paddepoel. Op deze zwoele avond waren tien geïnteresseerde Paddepoelers afgekomen, met vier bewoners van Paddepoel Energiek en even zoveel mensen van Grunneger Power betekende dit een goed gevuld zaaltje.

Voor wie?

Hoe werkt het?

Geef je mening

We willen heel graag horen wat u van dit bewonersinitiatief vindt. Misschien bent u enthousiast en wilt u meedoen? Bent u geïnteresseerd in deze duurzame en betaalbare manier van verwarmen? Heeft u vragen of zorgen? Wilt u meedenken en -praten?

Kom langs op een van informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op. Bel 06-255 208 70, mail naar info@paddepoelenergiek.nl of gebruik het reactieformulier.

Reactieformulier