Buurtwarmte Paddepoel

Buurtwarmte Paddepoel 2018-10-18T17:59:05+00:00

We weten het inmiddels allemaal: de gaskraan moet dicht. In Paddepoel kijken we daarom als bewoners naar nieuwe manieren van warmtevoorziening. Zo hebben we een schone en collectieve manier van verwarmen ontdekt; een gezamenlijk warmtenet.  Daar komt geen gas meer aan te pas. Het buurtwarmtenet komt in handen van de bewoners zelf. Er wordt dus geen winst gemaakt door commerciële derden. Dat betaalt zich uit in voordeel voor de bewoners. Paddepoel Energiek en Grunneger Power zijn de initiatiefnemers en willen graag van bewoners horen wat ze van dit idee vinden.

Buurtwarmte Paddepoel heeft geen winstoogmerk en is een initiatief van Paddepoel Energiek en Grunneger Power.

Nieuws

Levendige discussie over waterstof als nieuwe energiebron

15 februari 2019|

Nieuwjaarsborrel Buurtwarmte Paddepoel trekt bomvolle zaal

31 januari 2019|

Bijeenkomsten

Levendige discussie over waterstof als nieuwe energiebron

15 februari 2019|

Buurtwarmte Paddepoel zat onlangs vooraan bij de Meet-up over waterstof als energiebron. In de pop-up-huiskamer in de Oranjebuurt werd gediscussieerd over dit mogelijke alternatief voor gas. Paddepoel was er ruim vertegenwoordigd met onder andere Piet Hazekamp, Els Struiving en.....

Voor wie?

Hoe werkt het?

Geef je mening

We willen heel graag horen wat u van dit bewonersinitiatief vindt. Misschien bent u enthousiast en wilt u meedoen? Bent u geïnteresseerd in deze duurzame en betaalbare manier van verwarmen? Heeft u vragen of zorgen? Wilt u meedenken en -praten?

Kom langs op een van informatiebijeenkomsten of neem contact met ons op. Bel 06-255 208 70, mail naar info@paddepoelenergiek.nl of gebruik het reactieformulier.

Reactieformulier