In één oogopslag alle energieslurpende kieren en warmtelekken van uw huis in beeld. Met het blote oog zijn ze nauwelijks zichtbaar, maar met een warmtebeeldcamera is er geen ontkomen aan. Deze cameratechniek laat ‘live’ de zwakke plekken in uw woning zien, zodat u eindelijk iets tegen die vervelende tocht en kou kunt doen. Wist u dat goede isolatie soms wel honderden euro’s per jaar aan energie kan schelen? Kom daarom naar de gratis workshop en ontdek waar de boosdoeners in uw huis zijn.

Gratis Workshop
Paddepoel Energiek houdt daarom op dinsdag 12 en dinsdag 26 maart een gratis workshop in de Plutozaal voor bewoners die meer willen weten over deze warmtebeeldtechniek. We hebben onder andere de onafhankelijke energie-expert Stef Folmer van Duma Energie uitgenodigd. Hij laat zien hoe de camera werkt en vertelt over de voordelen van een warmtebeeldscan. Ook legt hij uit hoe je het beste isolatiemaatregelen tegen de warmtelekken kunt nemen.

Energieverlies
Een spreker van het Drentse familiebedrijf Elton komt vervolgens uitleggen hoe ramen en deuren flink energieverlies kunnen veroorzaken. Het bedrijf in Roden produceert onder meer tochtprofielen en levert die door heel Europa. Hun specialisten verdiepen zich al 65 jaar in oplossingen voor kieren en warmtelekken in huizen en gebouwen.

Flink besparen
Aan het eind van de avond weet u hoe u met eenvoudige ingrepen flink op de energierekening kunt besparen. Misschien bent u wel zo nieuwsgierig dat u ook een gratis afspraak maakt met onze energiecoaches. Deze mede-Paddepoelers kunnen een warmtebeeldscan van uw huis maken en heel veel andere energietips geven. Onafhankelijk, vrijblijvend en gratis uiteraard.

Warmtebeeld van uw huis
Komt u niet naar de workshop maar bent u wel geïnteresseerd in een warmtebeeldscan? Mail dan naar info@paddepoelenergiek.nl of kom een keer langs bij de Koffietafel, elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Samen met Buurtwarmte Paddepoel vertellen we u dan graag over de plannen om een warmtenetwerk op te zetten. Ook al uw vragen en zorgen kunnen hier gedeeld worden. We wisselen onder het genot van een kopje koffie ook energiebesparingstips met u uit.

Gratis workshop warmtebeeldcamera van Paddepoel Energiek
Voor wie? Voor alle Paddepoelers die energie willen besparen
Waar? In de Plutozaal, Plutolaan 329
Wanneer? Op dinsdag 12 maart en dinsdag 26 maart
Hoe laat? Van 19:00 uur tot 21:00 uur – inloop met koffie, thee en koek vanaf 18:45 uur
Met wie? Met de energiecoaches van Paddepoel Energiek, onafhankelijk energie-expert Stef Folmer en Mark Dirkmaat van tochtprofielenproducent Elton.
Hoe duur? Gratis