Op zaterdag 4 november was het in Winkelcentrum Paddepoel drukker dan op andere zaterdagen. Bewonersinitiatief Paddepoel Energiek en Sam Events 4 U hadden in het winkelcentrum op die dag de Paddepoelster Duurzaamheidsmarkt georganiseerd.
De duurzaamheidsmarkt was zeer afwisselend en bracht een gezellige sfeer in het winkelcentrum. Naast standhouders met een biologisch en natuurlijk aanbod zoals confiture en honing, lichaams- en voetverzorgingsproducten, wijn en delicatessen, waren ook sociale en duurzame lokale initiatieven vertegenwoordigd, evenals aanbieders van groene energie. Er was biologisch brood van bakker Van Esch en op de parkeerplaats stonden foodtrucks met onder andere Vietnamese hapjes. Verder waren er nog leuke workshops voor jong en oud. Het aanbod voor kinderen was overigens bijzonder vrolijk, energiek en kleurrijk.
De organisatoren kijken terug op een geslaagde Paddepoelster Duurzaamheidsmarkt. Met dank aan Cocreatie Paddepoel voor de steun en aan Winkelcentrum Paddepoel voor het belangeloos ter beschikking stellen van de locatie. Ziehttps://drive.google.com/drive/folders/1J2gWLIIOuaGnfpvjcsBTFff9Dvpk-Msn?usp=sharing

Foto’s duurzaamheidsmarkt – Google Drive