Paddepoel Energiek

Nieuws van het energiespreekuur:
Op het energiespreekuur afgelopen donderdag mochten onze energiecoaches Simon en Adrie deze keer 4 energiebewuste gasten ontvangen. Twee huiseigenaren uit Paddepoel-Noord overwegen de aanschaf van een hybride warmtepomp. Voor hen werd ter plekke een berekening gemaakt met de speciaal ontwikkelde PE-hybridewarmtepomptool. Daarmee kan de energiebesparing worden uitgerekend wanneer je overstapt op een hybride warmtepomp. Bovendien zit er ook nog eens subsidie op. Zie ook https://warmtepompplein.nl/subsidies-warmtepompen/ Wil je ook een berekening voor maatregelen? Kom dan eens langs en neem je energiejaarrekening mee.

Verder kwam er een huurder langs uit de Voermanstraat. Hij vindt dat hij te veel betaalt voor zijn energie en wilde weten of hij niet beter kan overstappen. Hij kreeg de nodige informatie en het advies om terug te komen met zijn energiejaarrekening, zodat we kunnen bekijken of hij bij een andere leverancier voordeliger uit is. Mocht hij er verder niet uitkomen, dan krijgt hij van Paddepoel Energiek uiteraard gratis begeleiding op maat.

Tenslotte was er belangstelling van de eigenaar van het bedrijf Laagenergiebouw. Dit bedrijf ontwikkelt en installeert prefab-gevels en -daken met een hoge isolatiewaarde. Dat zou wellicht een interessante samenwerking kunnen opleveren, want het bedrijf biedt ook mogelijkheden voor aanbouw bij bestaande woningen. Meer weten: https://www.laagenergiebouw.nl/

Kijk voor al onze maatregelen ook eens op https://www.paddepoelenergiek.nl/projecten/besparing/ en neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft of een energiecoaching op maat wilt. Of kom langs op het energiespreekuur, elke donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur bij WIJS, winkelcentrum Paddepoel in het gangpad tegenover Albert Heijn.