Wie zijn wij?

Stichting Paddepoel Energiek is opgericht door een groep enthousiaste bewoners uit de wijk Paddepoel. We zetten ons samen in voor het verduurzamen van de wijken Paddepoel en Selwerd. Dit doen we uit milieuoverwegingen, om iets voor de wijk te doen en om mensen bij elkaar te brengen.

Wat doen wij?

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over het verduurzamen van uw woning. Hierbij kunt u denken aan vragen als: Hoe kan ik mijn energieverbruik verminderen? Wat voor subsidies zijn er beschikbaar? En hoe kan ik zelf duurzame energie opwekken?

Ook kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend bezoek van onze energiecoach bij u thuis. Die bekijkt samen met u de mogelijkheden en geeft advies op maat. Als stichting werken we samen met aanbieders die aantrekkelijke kortingen bieden bij collectieve inkoop.

Voor al u vragen op het gebied van duurzame energie en energiebesparende maatregelen kunt u ook terecht bij ons energiespreekuur op elke donderdag van 19:00uur tot 21:00 uur in het WIJS atelier in het winkelcentrum van Paddepoel.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op,
en wij proberen u zo goed
mogelijk van dienst te zijn!